انتقال بار به خارج
برای انتقال بار به خارج از کشور روشهای مختلفی پیش روی شما قرار دارند که با در نظر گرفتن حجم بار، ارزش و میزان حساسیت آن، هر یک از مدلها، متفاوت خواهند بود. شما ممکن است هر یک از روشهای زمینی، دریایی یا هوایی را برای فرستادن بار به خارج از ایران انتخاب کنید که البته هر کدام نیز شرایط و مزایای خاص خود را دارند. باید دید اگر برای رسیدن محموله به مقصد عجله داشته باشید، کدام روش برای شما مناسبتر خواهد بود. همین طور جایی که نیاز به صرفه جویی در هزینه داشته باشید، باتوجه به هزینه ارسال بار به خارج از کشور، کدام روش را ترجیح خواهید داد.
از طریق تماس با ما میتوانید از شرایط ارسال بار به خارج از کشور ، برآورد هزینه ارسال بار به خارج از کشور ، مشاوره در خصوص نحوه ارسال بار به خارج از کشور ، بیمه ارسال کالا به خارج از کشور ، مجوزهای ارسال کالا به خارج از کشور و موارد دیگر مطلع شوید.
- 021-91002909
- info@visashi.com
با شماره های زیر فقط در واتساپ تماس حاصل فرمایید.
- 98-910-444-5945+
- 46-70-465-9565+
انتقال و حمل وسایل منزل به خارج از کشور همیشه از دغدغههای اشخاصی است که قصد مهاجرت به خارج را دارند. اسباب کشی دارای مراحلی است؛ از این رو قصد داریم تا انواع مختلف و همچنین روشهایی از آن را مورد بررسی قرار دهیم. برای مثال زمانی که برای مهاجرت تحصیلی قصد دارید برخی از لوازم منزل (مانند یخچال، تلویزیون، فرش و …) را همراه خود ببرید، امکان حمل این وسایل را با خود به هواپیمایی که قرار است با آن سفر کنید را ندارید.
حمل اثاثیه منزل به خارج از کشور به دلیل مسیری که طی می کند و آسیب هایی که ممکن است به بار وارد شود باید کاملا با بسته بندی مناسب و استاندارد حمل با هواپیما انجام شود. اگر به هر دلیلی در حمل وسایل منزل به خارج از کشور، بسته بندی و نحوه ی جاگذاری در ماشین مناسب انجام نشود هیچ تضمینی برای سالم به مقصد رسیدن لوازم شما وجود ندارد و به احتمال زیاد بعد از رسیدن به مقصد باید هزینه های گزافی برای خرید وسایل جدید پرداخت نمایید.
روش های فرستادن لوازم منزل به خارج از کشور
هوایی:
حمل اثاث به صورت هوایی از محبوبترین و به صرفهترین روشها برای انتقال بار به خارج است. مهمترین دلیل استفاده از حمل هوایی، سرعت آن است. زمان بندی ارسال کالا در این نوع حمل بسیار آسان تر از سایر روش هاست. حمل بار به صورت هوایی این مزیت را دارد که کالا با سرعت بالاتر اما هزینه بیشتر نسبت به زمینی و دریایی ارسال می شود.
دریایی:
حمل اثاثیه منزل به خارج از کشور از راه دریایی و برای حمل اثاثیه از تمام بندرهای جنوب کشور مانند بندر عباس، بندر بوشهر، بندر خرمشهر، بندر امام خمینی، بندر چابهار و غیره صورت میپذیرد. با این شرایط با توجه به وجود امکانات و دسترسی های بیشتر در زمینه سرویس کانتینر و عملیات تخلیه آنها و بارگیری در بندر عباس و بندر بوشهر، بیشتر محموله های کانتینری از این دو بندر حمل اثاثیه منزل به خارج از کشور صورت میپذیرد. ترجیح و صلاح در این است که برای ارسال لوازم خانه به خارج از کشور از هریک از این بندرگاه ها از شرکت های حمل و باربری معتبر استفاده کنید.
زمینی:
حمل و نقل زمینی اثاثیه به کشورهای اروپایی و حمل وسایل منزل به خارج از کشور از مرزهای شمال غربی کشور مانند بازرگان صورت می گیرد. حمل اثاثیه منزل به خارج از کشور به صورت زمینی اغلب در ایران با دو نوع کانتینر با سایزهای ۲۰ فوت و ۴۰ فوت صورت می گیرد که حجم کانتینرهای ۲۰ فوت حدود ۳۰ متر مکعب و حجم کانتینرهای ۴۰ فوت حدود ۶۰ متر مکعب میباشد.
هزینه فریت بار
باید توجه داشت که هزینه انتقال بار با توجه به نوع بار، نوع حمل (هوایی-دریایی) ، ارزش کالای شما و سایر متغیرها متفاوت میباشد. قیمت فریت بار یا قیمت حمل بار هوایی خارجی و برآورد هزینه ارسال هوایی بار یا همان قیمت فریت بار نیازمند اطلاعات کافی در خصوص بار شماست.
نوع بار، وزن بار و امکان ارسال با خطوط هوایی متفاوت باعث شده تا برآورد هزینه حمل بار با هواپیما نیازمند اطلاعاتی از این دست باشد. همانطور که ارسال کالا درون شهری به صورت پستی هم وزن میشود و سپس هزینه مورد نظر برای آن در نظر گرفته میشود، هزینه حمل وسایل منزل به خارج از کشور هم به صورت وزنی صورت میگیرد.
تنها وزن کالا معیار نمیباشد و وزن حجمی کالا نیز معیاری برای تعیین هزینه است. در اکثر موارد نرخهای هواپیمایی ها بر اساس وزنهای زیر ۴۵ کیلو گرم ، ۴۵ تا ۱۰۰ کیلو گرم ، ۱۰۰ تا ۲۵۰ کیلو گرم ، ۲۵۰ تا ۵۰۰ کیلو گرم و… متفاوت است و با افزایش وزن محموله نرخ ” واحد ” کرایه حمل در خدمات فریت بار کاهش پیدا میکند. نکته ی قابل ذکر این است که عموما در فریت بار ارسال بار زیر ۴۵ کیلوگرم به صرفه نیست.
وسایل مجاز و غیر مجاز جهت ارسال
فرستادن وسایلی مثل وسایل منزل اگر دسته دوم باشد، خشکبار صنایع دستی، ظرف، کتاب، مبلمان، فرش،لباس، سبزیهای خشک شده از موارد مجاز هستند.
طبق قوانین IATA که اکثر شرکت های هواپیمایی معتبر دنیا عضو این سازمان بین المللی می باشند بعضی از وسایل موجب ایجاد خسارت بالقوه و یا بالفعل به وسایل پروازی و یا فرودگاهی، خدمه هواپیماها و فرودگاه ها و یا مسافرین می شود به علت این خطرات این گونه وسایل خارج از قوانین محلی و حکومتی در سرتاسر جهان جهت فریت بار و حمل هوایی ممنوع می باشد.
هرنوع باتری،اسپری، لوازم آرایشی و بهداشتی،مواد غذایی فاسد شدنی و بذرها و دانه ها و خشکباری که قابلیت سبز شدن دارند،مواد غذایی و محصولاتی که منشا دامی داشته باشند،هر نوعی ازمایعات اعم از الکلی یا غیر الکلی مثل سرکه، آبلیمو،… ،یخچال بخاطر گازی که در خود دارد و ممکن است در طول پرواز تکان و جابه جایی داشته باشد که بسیار خطرناک است و به همین علت از موارد ممنوعه میباشد،انواع دارو ها؛ شامل انواع قرصها، شربتها، پمادها، … یا دخانیات همه و همه از موارد غیرمجاز ارسال هستند.